Experiența noastră vorbește
pentru noi

In 1997 am intrat entuziasti in fascinanta lume auto. Medicina autoturismelor a fost prima activitate cu care am onorat nevoia de mobilitate a clientilor nostri.

Acum, dupa 23 ani de viata in piata auto, privim cu satisfactie in trecut, cu asumare in prezent si cu entuziasm in viitor.

Trecutul nostru inseamna: 23 de ani de dezvoltare, cu succese si esecuri, 23 de ani de tehnologie si creativitate, 23 de ani de legaturi umane, 23 de ani de educatie comerciala.

Viitorul nostru inseamna: bucuria de a fi ”parteneri de cursa lunga” pentru timpul clientilor nostri. Acest lucru inseamna pentru noi sa fim prieteni cu timpul clientilor, sa il respectam si sa facem tot posibilul pentru a fi eficienti in viata clientilor nostri.

Prezentul il construim pe temelia solida a:

  • experientelor valoroase,
  • cunostintelor tehnice acumulate,
  • zecilor de mii de autoturisme care ne- au tranzitat elevatoarele si
  • zecilor de mii de strangeri de mana din care am invatat unde am gresit, unde am fost performanti si ce avem de facut ACUM.
parallax Image
parallax Image

Misiune si valori

Misiune: sa transformam serviciile noastre in satisfactii pentru parteneri.

Valorile noastre sunt ,, C.R.E.D”:

Creativitate:

sa ne adaptam fiecarui client, pentru a- i pune la dispozitie oferte personalizate;

Respect:

pentru resursa cea mai importanta din viata clientilor nostri: Timpul;

Empatie:

ne straduim sa tratam clientii asa cum am dori sa fim tratati noi insine;

Durabilitate:

Relatii durabile prin oferte corecte si avantajoase.

Cunoaște-ți echipa noastră

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a.

Back to top